1

Digitalni tisak za vanjske površine

TISKAMO VELIKE VANJSKE BANERE (CERADNA PLATNA) SVIH FORMATA, od 10m2 do 3000m2 . Veliki banneri idealni su za vašu fiksnu trajnu reklamu, ili za kratkotrajni event. Njihova veličina je neograničena. Možemo otisnuti Vašu sliku, bez ikakvih ograničenja u bojama ili vizualu. U našem strojnom parku nalazi se 10tak pisača velikog formata do širine 5m. Nema posla koji je prevelik za nas!

2

Digitalni tisak za unutarnje površine

Velika je razlika između ispisa velikog formata i izrade vrhunskog otiska. Moderni digitalni printeri velikog formata i visoke rezolucije koje koristimo, mnogo su napredniji i svestraniji od tradicionalnih tiskarskih off-set, ili sito tisak strojeva. Puno su brži i jeftiniji za rad, te je krajnji proizvod jeftiniji. Kvaliteta ispisa bolja je nego ikad prije, uz bogate, živopisne boje i vrhunsku reprodukciju slike. No, velika je prednost što naši printeri mogu ispisati do 5m širine u jednom komadu.

3

Poseban digitalni tisak

Dobra tvrtka za tisak velikog formata trebala bi Vam pružiti sve potrebno za promociju poslovanja. Nudimo vam široku paletu promotivnih sistema koji se koriste u svakoj prilici i na svakoj lokaciji. Naš ispis na PVC folije ne sadrži nikakve štetne sastojke i neugodne mirise i toliko je siguran da se može koristiti i u vrtićima. Uz naše usluge tiskanja velikog formata, možete dobiti i velike količine plakata svih formata, narezane na vašu širinu. Brzo, jednostavno i isplativo!

Pošaljite upit

Obratite nam se danas i rado ćemo vam pomoći u svim idejama i zahtjevima za vaš sljedeći projekt oglašavanja. Opišite svoje potrebe sa što više detalja kako bismo mogli predložiti optimalno rješenje.

Contact

 •  
  Kontakt informacije
 •  
  Informacije o proizvodu
 • Odaberite proizvode koji vas zanimaju *
 • Odaberite lokaciju *
 •  
  Upit
 •  
  Marketing
 •  
  Privola