Kvalitetom proizvoda i prihvatljivom cijenom, Vector Design Print d.o.o. postao je lider digitalnog tisaka velikih formata u Hrvatskoj i od tada zadržava tu poziciju.

1995.

Vector Dizajn Print d.o.o. osnovan je 1995. godine. Od početka je naša aktivnost usmjerena isključivo na digitalni tisak velikih formata.

2000.

Prateći razvoj računalne tehnologije i printera velikih formata postali smo prepoznatljivi na teritoriju cijele Europe. Početkom 2008. godine investirali smo u najmoderniju tehnologiju za izravan UV tisak na svim tvrdim materijalima s mogućnošću rezanja kontura.

2010.

Kvalitetom proizvoda i prihvatljivom cijenom, Vector Design Ltd. postaje lider za digitalni tisak velikih formata u Hrvatskoj i od tada zadržava tu poziciju.

2020.

Danas tvrtka najviše posluje na području Austrije, Njemačke i Velike Britanije.

Da bismo ostvarili ono što je moguće, moramo pokušati ostvariti nemoguće.

– Hermann Hesse

Naše osnovno postrojenje (više od 1000 m2) nalazi se u Zagrebu – Sveta Nedjelja, blizu Samobora. Tvrtku vode mladi, obrazovani i uspješni ljudi. Glavne karakteristike i moto tvrtke u cjelini su kontinuirani razvoj i primjena nove tehnologije i „know-how“ načina rada.

Svi se segmenti proizvodnje koji se sastoje od pripreme za tisak, tiska, konfekcije i montaže razvijaju se unutar tvrtke.

 

Naša prednost su kvaliteta i osjećaj za klijenta što je jamstvo da će Vector Design Print d.o.o. uvijek uspješno odgovoriti na sve svjetske izazove.

Ozren Đukić,
Generalni direktor

Hrvatska

Vector Design Print VDP d.o.o.

Obrtnička 14,
10431 Sveta Nedelja,
Croatia

TEL
+385 0800 2069

EMAIL
info@vectordesignprint.com

Austrija

Büro bei Graz:
Golfstrasse 5a,
A-8077 Gössendorf,
Austria

TEL
+43 0 664 944 7055

EMAIL
info@vectordesignprint.com

WEB
www.vectordesignprint.com/de/

Naša tvrtka SCREENZ specijalizirana je za proizvodnju i najam LED displeja za unutarnje i vanjsko oglašavanje